VI LADER OS IKKE SMØRE OS AF MED KÆLENAVNE OG KOMPLIMENTER

Tryk ind på artiklen og læs eller gense en bid af debatten her. Igår aftes var Frederik fra Den Grønne Studenterbevægelse i debat med Energi, Forsynings – og Klimaminister Lars Chr. Lilleholt i TV 2 NEWS, hvor ministeren uddelte store roser til Frederik for hans engagement i klimakampen.

Skærmbillede 2018-12-09 kl. 22.12.10

Frederik lod sig dog ikke distrahere fra det faktum, at den nuværende regering ikke har turde udvise tilstrækkelige ambitioner på klimaets vegne, som ville få os i Den Grønne Studenterbevægelse til at tro på en bæredygtig fremtid. 🌏

Og som Frederik selv mindede ministeren om i gårsdagens debat:
“Hvis ikke vi handler nu, så bliver det meget dyrere at handle på det her (klimaet red.) i fremtiden”

Godt kaldt Frederik! 👏